Σχετικά με εμάς

H Leanko είναι μια εταιρεία που ασχολείται με την εισαγωγή έξυπνων και πρωτοποριακών προϊόντων που αφορούν επιχειρήσεις γενικού χαρακτήρα παροχής υπηρεσιών και εμπορίου γενικότερα.

Η εταιρεία έκανε την είσοδο της στην αγορά απο το 2007, φέρνοντας πρώτη αποκλειστικά σε Ελλάδα και Κύπρο ένα πρωτοποριακό ολοκληρωμένο σύστημα ασύρματης ειδοποίησης με την χρήση βομβητών για την διευκόλυνση της επικοινωνίας ,σε χώρους μαζικής εστίασης (επικοινωνία μεταξύ προσωπικού με τους πελάτες αλλά και μεταξύ του προσωπικού), σε σκάφη αναψυχής, σε βιομηχανικούς χώρους, νοσοκομεία, supermarket, Casino, Spa.

Επί σειρά ετών η εταιρεία είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει την πλήρη γκάμα των προϊόντων σε ενδιαφερόμενους πελάτες και μεταπωλητές στις μεγαλύτερες εκθέσης που περνούν μέρος στην Ελλάδα και αφορούν τον κλάδο μαζικής εστίασης αλλά και τουρισμού (HORECA, ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ , PHILOXENIA, XENIA)

Απόδειξη της επιτυχίας αυτού του πρωτοποριακού συστήματος είναι οι 200 και πλέων πελάτες που απολαμβάνουν τα οφέλη του συστήματος της LEANKO .

Η εταιρεία απαρτίζεται από μια ομάδα έμπειρων ανθρώπων έτοιμων να σας προτείνουν τις πιο έξυπνες και ολοκληρωμένες λύσεις ,με απόλυτη συνέπεια σε after sales service, τεχνική κάλυψη και υποστήριξη, που θα διευκολύνουν τη λειτουργία της επιχείρησης αναβαθμίζοντας τη και θέτοντάς τη ως πρωτοπόρο στον τομέα της.

Επιπροσθέτως το σύστημα της LEANKO έχει κεντρίσει το ενδιαφέρων μεγάλων εταιρειών όπως η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, 3 E, ILLY, YACOBS DIAGIO LOUX MEDIA STROM , επιδοτώντας έως και το 100% του κόστους αγοράς του συστήματος μας για την τοποθέτηση του σε χώρους μαζικής εστίασης που επιλέγουν.

Τα κεντρικά γραφεία της Leanko είναι στο Περιστέρι ,Οδός Παύλου Μελά 45-47 Τηλ. 2105721285. Στα γραφεία μας στο περιστέρι λειτουργεί SHOWROOM, όπου μπορείτε να μας επισκεφθείτε για επίδειξη των προϊόντων μας .